16 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Τι είπε o Λύτρας για την άρνησή του να υπερασπιστεί την Πισπιρίγκου

«Κλήθηκα και από τους δύο γονείς – το πρώτο τηλεφώνημα ήταν από το σύζυγο – ακριβώς για να τους βοηθήσω, για να δούμε τι έχει συμβεί στο θάνατο του τρίτου παιδιού», είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το www.newsbomb.gr,  όπως είπε μαζί με τους γονείς συναντήθηκε με ειδικούς και ιατροδικαστές, εξετάζοντας τον ιατρικό φάκελο του παιδιού.

«Μίλαγαν για ασφυξία»

«Μέχρι πριν από λίγες μέρες μίλαγαν για ασφυξία στο τρίτο παιδί που δεν υπήρχε και βλέποντας αυτόν το χαμό στα μέσα ενημέρωσης με κάλεσαν. Πριν από δύο μέρες βγήκαν στην επιφάνεια οι τοξικολογικές και βρέθηκε αυτή η ουσία. Όταν η μητέρα έγινε κατηγορούμενη θα έπρεπε να είχα την εντολή να την εκπροσωπήσω, κι εκεί αρνήθηκα», είπε για τον τερματισμό της νομικής τους σχέση.

Συμπλήρωσε ακόμα πως «θα πρέπει να σεβαστούμε το τεκμήριο της αθωότητας».

Σε ερώτηση αν πήρε την απόφαση της παραίτησης για λόγους συνειδησιακούς, απάντησε: «Σπαταλήσαμε ένα πολύ μεγάλο διάστημα να ψάχνουμε για την ασφυξία και ξαφνικά βγαίνει στην επιφάνεια αυτή η ουσία».

Τι είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη

Για τη στιχομυθία που φέρεται να είχε με τη 33χρονη μητέρα είπε πως δεν αληθεύει, αλλά ότι εκείνος απλά ρώτησε όλα τα μέλη της οικογένειας αν γνωρίζουν την ουσία, κάτι που αρνήθηκαν.

Για τον πατέρα Μάνο Δασκαλάκη, με τον οποίο είπε ότι έχει επικοινωνήσει μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει ξανακούσει την κεταμίνη καθώς και ότι «δεν περνά από το μυαλό του ότι έχει κάνει κάτι τέτοιο η μητέρα των παιδιών του».

-H φωτο είναι από το INTIME

About Author

Μοιραστείτε το: