24 Σεπτεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη ΓΑΔΑ – «Έχει φάει μπουνιές, της τράβαγαν τα μαλλιά»

Ξυλοδαρμό από αστυνομικούς μέσα στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται από το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (30.03.2022) καταγγέλλει η Ρούλα Πισπιρίγκου. Οπως αναφέρει το www.newsit.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει χτυπήματα στα πλευρά, τα χέρια, το κεφάλι, τα μάτια, ανέφερε ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star και υποστήριξαν τόσο η μητέρα της κατηγορούμενης όσο και η αδερφή της, οι οποίες την επισκέφτηκαν χθες στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

«Τα πλευρά της είναι κατάμαυρα, την είδα χτυπημένη, δεν κοιμάται και δεν τρώει, στο πρόσωπο είχε φάει μπουνιές, της τράβαγαν τα μαλλιά και της έλεγαν “ομολόγησε”» είπε η μητέρα της.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να πάνε στον εισαγγελέα και να γίνει ιατροδικαστική εξέταση, ανέφερε ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, που βρισκόταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή, ενώ ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου ανέφερε ότι πρέπει, σε περίπτωση που υπάρχει βασανισμός, αυτό να καταγγελθεί στην ανακρίτρια.

-Aπό την Εισαγγελεία θα πρέπει να διαταχθεί έρευνα για να διαπιστωθεί εάν είναι αληθινές ή ψευδείς οι καταγγελίες που έχουν γίνει από την μητέρα και την αδελφή της κρατούμενης.

About Author

Μοιραστείτε το: