3 Δεκεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι έτοιμη να ζητήσει τεστ ανίχνευσης ψεύδους

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Σύμφωνα με το www.thetoc.gr, ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, η μητέρα της Τζωρτζίνας για της οποίας τον θάνατο κατηγορείται, έβαλε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους. Πρόκειται για μία πρακτική που συναντάται συχνά στις ΗΠΑ αλλά όχι στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί πως εάν το αίτημά της γίνει αποδεκτό, το αποτέλεσμα δεν είναι δεσμευτικό αλλά συνεκτιμάται μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πρόταση έγινε από τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί μέσα στα κρατητήρια στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ. Η Ρούλα Πισπιρίγκου το δέχτηκε αμέσως, καθώς όπως είπε, μέσα από αυτό θα φανεί ότι λέει αλήθεια.

Η 33χρονη επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή πως δεν έκανε κακό στα παιδιά της και πως δεν σκότωσε την Τζωρτζίνα στην πόλη που διαμένουν στην Πάτρα.

Στην Ελλάδα, η μοναδική φορά που έχει γίνει αποδεκτό τέτοιο αίτημα ήταν στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιώργου Νικολαΐδη και της Σούλας Καλαθάκη, όπου ένας εκ των κατηγορουμένων είχε υποβληθεί στην εν λόγω διαδικασία και τελικά -δεδομένων κι άλλων αποδεικτικών στοιχείων- είχε αθωωθεί.

About Author

Μοιραστείτε το: