20 Ιουνίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Η Μαίρη Χρονοπούλου απευθύνει έκκληση για αίμα μέσα από το νοσοκομείο «Σωτηρία»

Τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων ζήτησε η Μαίρη Χρονοπούλου για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά στην υγεία της.

Η αγαπημένη ηθοποιός απηύθυνε έκκληση για αίμα μέσα από το νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου νοσηλεύεται ενημερώνοντας τους φίλους πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Έτερος Εγώ» όπου συμμετέχει χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω χαμηλού αιματοκρίτη.

Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram:

«Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Φίλες κ φίλοι, πάλι μέρες έχουμε να τα πούμε. Λάθος δικό μου. Μετακόμισα για λίγο στα μέγαρα όπου έκανα γυρίσματα της συμμετοχής μου στο «Έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Βέβαια με το θάρρος- θράσος που με διακρίνει πήγα να δουλέψω με το μισό του αιματοκρίτη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Και ήσαν και ψιλοπολικές οι συνθήκες. Αβλεψία. Μεγάλη αβλεψία. Επιστροφή λοιπόν στο άστυ, καταφυγή στις εμβληματικές «300 γυναίκες», και στα χέρια του πιο καλού γιατρού. Του καθηγητή κ. Κουλούρη, για γενική ανάταξη. Όλα καλά και ωραία λοιπόν με ένα μεγάλο έλλειμμα όμως. Δεν έχουμε αίμα! Αν λοιπόν ανάμεσα στους χιλιάδες followers και στα εκατοντάδες likes με κουβεντούλες και χαριτομενιές, υπάρχουν αιμοδότες, παρακαλώ χαρίστε μας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και το πολύτιμο αίμα σας. Χρειαζόμαστε αίμα, αίμα, αίμα. Ευχαριστώ από πριν. Η φίλη σας ΜΑΙΡΗ.

Για ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ. Νοσοκομείο Σωτηρία. Πανεπιστημιακή πνευμονολογική κλινική. Κτήριο «300 γυναίκες». Υπ´ όψιν καθηγητού κ. Κουλούρη.

Πληροφορίες για την αιμοδοσία: ΚΟΝΤΑΚΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Τηλ.: 697 3080111».

About Author

Μοιραστείτε το: