16 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Δύο νέες δικογραφίες για τους θανάτους Ιριδας και Μαλένας

Έρευνα με την μορφή του κατεπείγοντος ξεκίνησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Οι δύο δοκογραφίες που σχηματίστηκαν για τον θάνατο της μόλις 6 μηνών Ίριδας, τον Μάρτιο του 2021, αλλά και της 3,5 ετών Μαλένας, τον Ιούλιο του 2019, τις έχουν “χρεωθεί” οι εισαγγελέις Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου. υπό την εποπτεία της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Η κ. Παπαγεωργακοπουλου ζήτησε να ξεκινήσει κατεπείγουσα έρευνα και να ολοκληρωθεί το δυνατόν πιο σύντομα. 

Στην περίπτωση του θανάτου της Ίριδας έχει προβληματίσει τις αρχές ότι εκτός από το έκζεμα γύρω από το στόμα του βρέφους, που επισημαίνεται στην ιατροδικαστική έκθεση ως δερματίτιδα, με ειδική αναφορά ότι «πέριξ των χειλέων παρατηρούνται ευρήματα ενδεικτικά δερματίτιδος εξ επαφής / εκζεματοειδούς αντίδρασεως( τα χείλη εμφανίζουν στοιχεία αποξήρανσης)» υπήρξε και ένα πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του μωρού μετά το θάνατο του.

ΣΧΕΤΙΚΑ με το θάνατο της Μαλένας, θα ερευνηθούν οι «δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα» που καταγράφει η ιατροδικαστική έκθεση.

About Author

Μοιραστείτε το: