16 Ιουνίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

ΔΕΗ: Καμία επιβάρυνση για τους πελάτες που «κλείδωσαν» σταθερά τιμολόγια

Δεν υπάρχει απολύτως καμία επιβάρυνση από τις ανατιμήσεις στην αγορά ενέργειας για τους 500.000 πελάτες που «κλείδωσαν» σταθερά τιμολόγια με τα προϊόντα ΔΕΗ myHome Online, ΔΕΗ myHome Enter και ΔΕΗ myHome Enter+, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η επιχείριση.

«Οι νέοι τιμοκατάλογοι των συγκεκριμένων προϊόντων αφορούν όσους τα επιλέξουν από τις 11.04.2022 και η τιμή που θα «κλειδώσουν» θα παραμείνει σταθερή μέχρι το τέλος της σύμβασης. Κατά συνέπεια, κανένας πελάτης της ΔΕΗ που έχει ήδη επιλέξει τα προϊόντα σταθερού τιμολογίου δεν έχει δει, ούτε θα δει αύξηση στον λογαριασμό του σε όλη τη διάρκεια της σύμβασης», τονίζει χαρακτηριστικά η επιχείρηση, αναφορικά με σχετικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σημαντικές αυξήσεις στα εν λόγω προϊόντα.

Από 11 Απριλίου οι νέοι τιμοκατάλογοι

Μάλιστα, στην σχετική ανακοίνωση η ΔΕΗ, υπενθύμισε ότι με τις πολιτικές εκπτώσεων που εφαρμόζει, σε συνδυασμό με τις επιδοτήσεις της Πολιτείας, έχει απορροφήσει το 75% των επιβαρύνσεων του κόστους ενέργειας για το 76% των πελατών της με κυμαινόμενα τιμολόγια και το 50% των επιβαρύνσεων για τους υπόλοιπους πελάτες της, που δεν καλύπτονται από την κρατική επιδότηση.

About Author

Μοιραστείτε το: