22 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Απειλεί με μηνύσεις η ιατροδικαστής που έβγαλε το πόρισμα για την Μαλένα

Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα, η οποία διερεύνησε τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας, του παιδιού που έφυγε πρώτο από τα τρία κοριτσάκια της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, διαμηνύει μέσω του δικηγόρου της ότι έπραξε στο ακέραιο το καθήκον της και ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον όσων την συκοφάντησαν.

Σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της ιατροδικαστού κ. Τσάκωνα, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η 3,5 ετών Μαλένα πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια, τη 13η Απριλίου 2019, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παίδων, αναφέρει:

«Η εντολέας μου, Ιατροδικαστής κυρία Χριστίνα Τσάκωνα, έχει υποστεί το τελευταίο διάστημα μια άνευ προηγουμένου, αναίτια κατασυκοφάντηση και προσβολή της προσωπικότητάς της.

Αυτές οι επιθέσεις, που εκδηλώνονται στα ΜΜΕ από συγκεκριμένα πρόσωπα, προέρχονται από ορισμένο κύκλο που εξυπηρετεί δίκες του σκοπιμότητες.

Η εντολέας μου έπραξε στο ακέραιο το καθήκον της, όπως προβλέπει ο νόμος και η Υπηρεσία της, γι’ αυτό ήδη έχουμε συγκεντρώσει πλούσιο υλικό από τις σε βάρος της επιθέσεις και αμέσως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον όλων όσοι την συκοφαντούν, αλλά και όσων κρύβονται πίσω τους» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο δικηγόρος Διαμαντής Μπασαράς.

About Author

Μοιραστείτε το: