20 Ιουνίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Αδειάζει πλήρως ο Δασκαλάκης την Πισπιρίγκου -«Στυγνή δολοφονία με δράστη την Ρούλα»

Πλήρες άδειασμα, σαφείς αποστάσεις. Ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, διαχωρίζει πλήρως τη θέση του από την Ρούλα Πισπιρίγκου. Οπως αναφέρει το www.iefimerida.gr, ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή, συνοδεία του δικηγόρου του για να δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους Τζωτρζίνας. Να σημειωθεί ότι ο Δασκαλάκης αποδοκιμάστηκε από συγκεντρωμενους στα δικαστήρια, την ώρα που προσερχόταν.

«Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα» δήλωσε έξω από το γραφείο της 18ης τακτικής ανακρίτριας ο Μάνος Δασκαλάκης, αμέσως μετά.

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών σε δηλώσεις του ανέφερε για την προσωρινά κρατούμενη σύζυγο του, «δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος» ενώ συμπλήρωσε πως «τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα. Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας μπροστά μας».

Είπε επίσης πως «περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και περιμένουμε τα συμπεράσματα των αρχών για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών. Τόσα χρόνια που οι εκθέσεις των ιατροδικαστών απέδιδαν τον θάνατο των παιδιών σε παθολογικά αίτια, κυνηγούσαμε να πάρουμε μια απάντηση, κυρίως για τη Μαλένα».

Ο 30χρονος δέχθηκε ερώτηση για περιστατικά κακοποίησης της Τζωτρζίνας που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες είχαν καταγγελθεί στο παρελθόν και απάντησε κατηγορηματικά πως δεν είχε διαπιστωθεί τίποτε επιλήψιμο σε βάρος του παιδιού: «Την πρώτη φορά -ανέφερε για τις επίμαχες καταγγελίες- είχε έρθει αρμόδια υπηρεσία στο σπίτι και δεν είχε διαπιστώσει κάτι και την δεύτερη φορά, όταν είχαν πάει στο Καραμανδάνειο όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε κάποιο δερματικό πρόβλημα».

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ερωτηθείς αν επιθυμεί να στείλει κάποιο μήνυμα στην μητέρα των παιδιών του απάντησε αμέσως πως «δεν έχω να πω τίποτε άλλο σε εκείνη. Την πρώτη ημέρα με πήρε τηλέφωνο, μετά δεν απάντησα ξανά. Τα στοιχεία σε βάρος της είναι αδιάσειστα». 

About Author

Μοιραστείτε το: