16 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Έρευνα για την καταγραφή και ανάδειξη των παραγόντων που επηρεάζουν την καθημερινή ζωή των επιχειρήσεων

Στο πλαίσιο συνεργασίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου – Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, των Επιμελητηρίων Ηρακλείου και Λασιθίου και του Εργαστηρίου Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης (LAFIM) του Ελληνικού ΜεσογειακούΠΑ, (ΕΛΜΕ. διεξάγεται έρευνα με την καταγραφή και την ανάδειξη των παραγόντων που επηρεάζουν την καθημερινή ζωή των επιχειρήσεων και την κατηγοριοποίηση των τοπικών επιδράσεων που έχουν υποστεί οι επιχειρήσεις από τις δυσμενείς τρέχουσες δραστηριότητες της οικονομίας. 

Τα συμπεράσματα της έρευνας θα συμβάλουν στη χάραξη στρατηγικών, που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το επιχειρείν και να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων. Παράλληλα, θα προταθούν παρεμβάσεις με αναπτυξιακό πρόσημο, σε Περιφερειακό και Εθνικό επίπεδο . 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου απαιτούνται περίπου 10 λεπτά. ΔΕΝ συλλέγονται προσωπικά στοιχεία, και διασφαλίζεται η ανωνυμία των απαντήσεων, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Τα δεδομένα συλλέγονται αποκλειστικά και μόνο για τους επιστημονικούς σκοπούς της έρευνας.

 Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο :  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSck7_DJyY_38pd5VJhPjivLtSUyhPux8oFhoNgRS6IlZSIWig/viewform

About Author

Μοιραστείτε το: