16 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Ένταση στις φυλακές Κορυδαλλού με τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο

Ένταση σημειώθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς υπάρχουν αναφορές πως η Ρούλα Πισπιρίγκου χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο, ενώ στο σημείο σπεύδει ο εισαγγελέας, όπως αναφέρει το newsbreak.gr.

Υπενθυμίζεται πως η 33χρονη από το πρωί μεταφέρθηκε από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα τόσο από την εισαγγελέα, όσο και από την ανακρίτρια, για ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η ίδια βάσει του πρωτοκόλλου κρατείται σε ειδικό κελί και προαυλίζεται μόνη της. Βρίσκεται σε απομόνωση, ώστε να γλιτώσει από τον «άγραφο νόμο» των φυλακών ο οποίος εφαρμόζεται σε περιπτώσεις κατηγορουμένων για παιδοκτονίες.

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται, αν κριθεί απαραίτητη η νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική, αυτή δεν μπορεί να συμβεί στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς εκεί κρατούνται μόνο άνδρες. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ειδική πτέρυγα για τις γυναίκες που χρειάζονται νοσηλεία, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σημειώνεται πως υπάρχει μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία, στο παρελθόν η κατηγορούμενη, φαίνεται να είχε προσπαθήσει να χτυπήσει το κεφάλι της στην κερκίδα, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στον οποίο ήταν διαιτητής. 

About Author

Μοιραστείτε το: