16 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Έκλεψαν χρυσό φλάουτο από καθηγήτρια μουσικής και το βρήκε πέντε χρόνια μετά σε αγγελία!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τον Δεκέμβριο του 2017 άγνωστοι είχαν διαρρήξει το αυτοκίνητο της γνωστής καθηγήτριας μουσικής, στη Νεάπολη Εξαρχείων και μεταξύ άλλων αντικειμένων είχαν αρπάξει και το χρυσό της φλάουτο αξίας 25.000 ευρώ!

Οι δράστες χωρίς να γνωρίζουν την αξία του μουσικού οργάνου το πέταξαν σε κάδο ανακύκλωσης όπου το εντόπισε το 2018 ένας υπάλληλος εταιρείας ανακύκλωσης, ο οποίος δεν γνώριζε την πραγματική αξία του χρυσού φλάουτου και αποφάσισε να το πουλήσει. Το έβαλε λοιπόν σε αγγελία στο Ίντερνετ και δεχόταν προσφορές από τους υποψήφιους αγοραστές.

Ένας γνωστός της καθηγήτριας μουσικής είδε την αγγελία και αναγνώρισε το κλεμμένο πνευστό όργανο. Στη συνέχεια ενημέρωσε τη σολίστ η οποία με τη σειρά της αναγνώρισε το χρυσό φλάουτο με τα ασημένια πλήκτρα.

Κατόπιν η καθηγήτρια μουσικής ενημέρωσε την Ασφάλεια Εξαρχείων, που εντόπισε τον 60χρονο πωλητή του φλάουτου, ο οποίος το παρέδωσε στους αξιωματικούς του Τμήματος.

Η μουσικός πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, και αφού έδειξε τα παραστατικά αγοράς, συγκινημένη παρέλαβε το αγαπημένο της μουσικό όργανο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έστειλε και ευχαριστήρια επιστολή στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για την ανεύρεση του μουσικού της οργάνου.

About Author

Μοιραστείτε το: