19 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

“Άνω Αυστρία” από τη θεατρική ομάδα «Εκτός των Τειχών»

Tο μονόπρακτο ‘’Άνω Αυστρία’’, ένα εμβληματικό κείμενο γραμμένο το 1970 από τον Γερμανό κομμουνιστή συγγραφέα και ηθοποιό Φραντς Ξάβερ Κρετς, παρουσιάζει η θεατρική ομάδα Εκτός των Τειχών. Η παράσταση ανεβαίνει σε έναν νέο χώρο, την ΥΠΟΓΑ, στην οδό Έβανς 87-89 (πρώην Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου) από 9 έως 17 Απριλίου κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21.00. Παραστάσεις: Σάββατο 9 και 16 Απριλίου, Κυριακή 10 και 17 Απριλίου. 

Το έργο “Άνω Αυστρία” πραγματεύεται τις σχέσεις ενός ζευγαριού που με δυσκολία αντεπεξέρχεται στις οικονομικές του υποχρεώσεις σε μια εποχή κρίσης. Οι δύο ήρωες θα φτάσουν στα όρια της απελπισίας όταν θα προστεθεί και η εγκυμοσύνη στην δύσκολη καθημερινή τους εξίσωση. 

Το έργο, γραμμένο με απόλυτο νατουραλισμό αλλά και με χιούμορ, καταφέρνει να συγκινήσει, να ευαισθητοποιήσει και να εξοργίσει τον θεατή, εγείροντας ερωτήματα για τις σχέσεις των ανθρώπων και για το κατά πόσο είναι εφικτή μια αντίδραση στο σκληρό καπιταλιστικό περιβάλλον που ζούμε. Παίζουν: Πόπη Λουλουδάκη, Χρήστος Συρμακέζης Σκηνοθεσία: Χρήστος Συρμακέζης Σκηνικό: Χρήστος Συρμακέζης Κοστούμια: η ομάδα Φωτισμός: Γιάννης Ζωγραφάκης Ήχος: Ιφιγένεια Παπαματθαιάκη Παραγωγή: Ομάδα εκτός των Τειχών Εισιτήρια: 10 ευρώ Πληροφορίες-κρατήσεις: 695526 0669 (περιορισμένος αριθμός θέσεων). 

About Author

Μοιραστείτε το: