3 Δεκεμβρίου 2022

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

“Πρόκληση για περισσότερη δουλειά το Nations League Γυναικών”

Η επιτυχία που έχει το Nations League στους άνδρες οδήγησε την UEFA στην απόφαση να το εισάγει και στις εθνικές ομάδες γυναικών, αλλάζοντας τη διαδικασία των προκριματικών του EURO. Ο Γιώργος Κυριαζής και οι παίκτριες της Εθνικής Ομάδας δηλώνουν έτοιμοι να δουλέψουν ακόμη περισσότερο ώστε να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις της νέας διοργάνωσης.  

Με αφορμή τη συγκέντρωση και την πρώτη προπόνηση της Εθνικής Γυναικών ενόψει των αγώνων με την αντίστοιχη της Κύπρου στις 14 και στις 11 Νοεμβρίου στο “Γ. Καμάρας”, ο Γιώργος Κυριαζής τόνισε:

“Η UEFA εισάγει μια νέα διοργάνωση, το Nations League, μέσω της οποίας θα καθορίζεται και ποιες ομάδες θα προκρίνονται στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι αγώνες θα είναι περισσότεροι, άρα θα αυξηθούν και οι υποχρεώσεις. Η Εθνική Ομάδα έχει δημιουργήσει μία βάση, πάνω εκεί θα κινηθούμε και δεχόμαστε ευχάριστα την πρόκληση για περισσότερη -και πιο ποιοτική δουλειά, καθώς αυτό ακριβώς σχεδιάζαμε να κάνουμε, αφού έχουμε αποφασίσει να προσπαθήσουμε σωστά και οργανωμένα να ανέβουμε επίπεδο. Περιμένω με ιδιαίτερη χαρά την κλήρωση και τα πρώτα παιχνίδια της νέας διοργάνωσης, για την οποία θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες και εμπόδια και κυρίως να είμαστε όλοι στην ομάδα καλά στην υγεία μας. Τα φιλικά παιχνίδια, αρχής γενομένης αυτών με την Κύπρο, θα μας βοηθήσουν να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό και τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα”.

Μοιραστείτε το: