22 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Νέες Εργοτέλη: Ο στόχος της παραμονής επετεύχθη

Παραμονή στην Β Εθνική κατηγορία Γυναικών Ελλάδος για τις Νέες Εργοτέλη.

Δημιουργία ομάδας Κ17 και Πρωτιά στον υποομιλο για νέες Εργοτέλη Β και το πρωτάθλημα Κ17 της ΕΠΟ.

Συμμετοχή δύο τμημάτων ακαδημιών Κ14 κ Κ12 για τα κορίτσια των τμημάτων ακαδημία στο πρωτάθλημα ΕΠΣΗ.

Με θετικό πρόσημο κλείνει σιγά σιγά η χρονιά για το σύλλογο Νέες Εργοτέλη όπου με βάση κ το χθεσινό αποτέλεσμα στο γήπεδο των Μουρνιών με σκορ 1-5 κλείδωσε την παραμονή στην Β Εθνική κατηγορία Γυναικών Ελλάδος.

Η ομάδα Νέες Εργοτέλη Β τερμάτισε πρώτη στον υποομιλο της με αντιπάλους την ομάδα της ΡΕΑ Β κ του ΟΦΗ Β αήττητη κ περιμένει την επόμενη φάση για το πρωτάθλημα υποδομών για να γνωρίζει τον αντίπαλο της στην συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ οι μικρές κυρίες του συλλόγου συνεχίζουν να μαγεύουν στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ με απίστευτες εμφανίσεις στα γήπεδα Δειλινων κ Σκουρελου.

Οι προπονήσεις της ομάδας Νέες Εργοτέλη μετά από επικοινωνία που είχαμε με την προπονήτρια του συλλόγου μας κ αθλητική διευθύντρια κ.Δουκα Γιάννα θα συνεχιστούν μέχρι κ τέλη Μαϊου ενώ από αύριο τα βλέμματα στρέφονται στην ομάδα των κ17 με προπονήτρια την κ.Τζανακη Κωνσταντίνα όπου περιμένουν αγωνιωδώς τον επόμενο αντίπαλο για το πρωτάθλημα των κ17 κ την δεύτερη φάση.

Σε ότι αφορά τα τμήματα ακαδημίας των κοριτσιών οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τέλη μαϊου με συμμετοχές σε διάφορα τουρνουά μετά το πέρας του παιδικού πρωταθληματος της ΕΠΣΗ.

About Author

Μοιραστείτε το: