8 Δεκεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

“H ομάδα Νέου Εθνικού Κεραμιδίου δεν αποδέχεται την ήττα τους στο αγωνιστικό χώρο με τερτίπια και τεχνικές άλλον εποχών, θέλει τους 3 β.”

Η διοίκηση του Αστέρα Σταυρού ενημερώθηκε για την ένσταση που κατατέθηκε από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου κατά του κύρους του αγώνα που έδωσαν και στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα αναφέρει:

«Κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι τεχνικές και οι ενέργειες μερικών παραγόντων στο χώρο αυτό. Η αναφορά μας είναι για την ομάδα Νέου Εθνικού Κεραμιδίου που δεν αποδέχεται την ήττα τους στο αγωνιστικό χώρο και με διαφορά τερτίπια και τεχνικές άλλον εποχών (ενστάσεις δικαστήρια κλπ) προσπαθούν να πάρουν τους πόντους του παιχνιδιού που ο Αστέρας Σταύρου κέρδισε άξια στον αγωνιστικό χώρο. Λυπούμαστε κύριοι γιατί όταν ήμασταν στο γήπεδο μας δίνατε συγχαρητήρια για την φιλοξενία αλλά όταν φύγατε αλλάξατε. Εμείς ένα μικρό χωριό της Φθιώτιδας θα συνεχίσουμε να φιλοξενούμε όλους τους αντιπάλους μας με τον καλύτερο τρόπο μακριά από βία και εξωαγωνιστικά τεχνάσματα.»

About Author

Μοιραστείτε το: