20 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Α.Ε. Μυκόνου – Ελλάς Σύρου 2-1

Άλλη μια νίκη με πειστική εμφάνιση σε φιλικό παιχνίδι πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Α.Ε. Μυκόνου! Στην άτυπη ρεβάνς του αγώνα με την Ελλάς Σύρου πριν από 9 ημέρες επικράτησε εκ νέου με το ίδιο σκορ μάλιστα (2-1) της ομάδας της Σύρου, αυτή τη φορά σε ματς που έγινε στο γήπεδο του Κόρφου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν παιχνίδι δύναμης με την Α.Ε. Μυκόνου να χάνει τρεις καλές ευκαιρίες. Οι δυο σε κεφαλιές του Θεοδώρου στο 14′ και το 27′. Στην πρώτη περίπτωση η μπάλα έφυγε άουτ ενώ στη δεύτερη ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση. Άλλη μια πολύ καλή ευκαιρία έχασε ο Σπυρόπουλος στο 38′ όταν σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει άουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη η ομάδα των Βλάχου – Παχατουρίδη ξεκίνησε με γκολ καθώς ο Αλέξανδρος Αρκούδας στο 47′ βρέθηκε σε εξαιρετική θέση και με αριστερό πλασέ δεν αστόχησε και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού. Ο Παρασκευάς στο 57′ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 ενώ είχε μπει ως αλλαγή μόλις δυο λεπτά νωρίτερα. Στο 59′ ο Μίρορ έκανε το τελικό 2-1 εκμεταλλευόμενος μια αδράνεια στην άμυνα της Μυκόνου, ενώ στο 64′ ο Ζγκούρι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ.

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ (Βλάχος – Παχατουρίδης): Παλιούρας (46′ Ντούνης, 85′ Μακρής), Σπυρόπουλος (65′ Αρκούδας Χρ.), Μαντζανάς, Θεοδώρου, Αρκούδας Αλ. (61′ Ράγια), Στυλιανόπουλος (46′ Τράκας), Αχείμαστος (81′ Μπουσάι), Μουρίκι (46′ Πινέιρο), Αγγέλης (55′ Παρασκευάς), Ζγκούρι (75′ Λεσάι), Παπιομύτογλου (46′ Βαλαβανόπουλος)

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος (75′ Μώττος), Λαλάς, Οικονομόπουλος, Παράβαλος (53′ Μαϊπάς), Κολλιάκος (78′ Ρηγούτσος), Μάριαν, Μίρορ, Μανουδάκης (46′ Παυλόπουλος), Μπακατσέλος (57′ Αργυρός), Περιάλης (67′ Νομικός), Ταουσάνης (78′ Πρίντεζης)

About Author

Μοιραστείτε το: