21 Μαρτίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Το συγκινητικό  μήνυμα του Χουάν Ραμόν Ρότσα για τον αδικοχαμένο Ιορδάνη Αδαμάκη

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ως προπονητής του Θεσπρωτού, οσυνεργάστηκε για τέσσερις μήνες με τον ποδοσφαιριστή αδικοχαμένο, Ιορδάνη Αδαμάκη.

Ο 22χρονος βρισκόταν ανάμεσα στους αγνοούμενους στο τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, αλλά πριν από λίγα 24ωρα η πρώην ομάδα του, ο Θεσπρωτός, ανακοίνωσε το θάνατό του.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αποχαιρέτησε τον άτυχο νέο ενώ περιέγραψε πως την ημέρα που έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση κανείς από τους πρώην συμπαίκτες του δεν ήθελε να κάνει προπόνηση.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Ο πόνος στην ψυχή μου που έχω αυτή τη στιγμή είναι πολύ μεγάλος. Ιορδάνη Αδαμάκη ήρθες στην ομάδα μου τον Θεσπρωτό χωρίς θόρυβο και έφυγες σιωπηλός γιατί; Πρέπει να ρωτήσεις τη μοίρα αγαπητέ Ιορδάνη. Στους τέσσερις μήνες που ήσουν εδώ, μαζί μας, έμαθα να σε αγαπώ.

Την ημέρα της θλιβερής είδησης, όσοι ήταν συμπαίκτες σου δεν ήθελαν να κάνουν προπόνηση, τους έπεισα, εξασκήθηκαν όπως όταν ήσουν μαζί μας, με το χαμόγελο στα χείλη. Ο Θεός να σε έχει στη δόξα του.

Τα συλλυπητήρια μου στην όμορφη οικογένειά σου, ελπίζω μια μέρα να τους γνωρίσω. Θα είσαι πάντα στη σκέψη και στην καρδιά μου”.

Μοιραστείτε το: