16 Ιουλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Ο Ν. Βρεττός επέστρεψε στο σπίτι του

Ποδοσφαιριστής του Π.Ο.Α ο Νίκος Βρεττός! “Επιστρέφω στο σπίτι μου”

Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Νίκος Βρεττός, ένα δικό μας παιδί από την Ακαδημία της ομάδας κι ένας ταλαντούχος – με πολλές αρετές και συμμετοχές στην Super League 2 ποδοσφαιριστής, θα φορέσει την νέα αγωνιστική περίοδο την φανέλα του Π.Ο.Α!

Γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1995 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε από την Ακαδημία μας κι εν συνεχεία έπαιξε σε Ο.Φ.Η, Χανιά, Ηρόδοτο και Γιούχτα πριν επιστρέψει στον Π.Ο.Α.

Νικόλα, καλώς ήρθες ξανά στην οικογένεια μας! Καλή χρονιά με υγεία κι επιτυχίες!

*Στην φωτογραφία ο Νίκος Βρεττός με τον αντιπρόεδρο της ομάδας μας Νίκο Παπαδάκη

Παρακάτω τα πρώτα λόγια του Νίκου μετά την επιστροφή του στον Π.Ο.Α:

“Αυτό ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή να συμβεί, και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου, γιατί σπίτι μου το νιώθω, εδώ ξεκίνησαν όλα, εδώ ανδρώθηκα. Από κει και πέρα θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, να φτάσουμε ψηλά ή οποιονδήποτε στόχο βάλει η ομάδα. Τα τελευταία χρόνια υπήρχε το ενδιαφέρον και τώρα είναι η στιγμή που επιστρέφω.

*Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ανέφερε:

“Σίγουρα είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, με καλές και δεμένες ομάδες, καλές έδρες, καλούς ποδοσφαιριστές και θεωρώ θα είναι ένα καλό πρωτάθλημα. Από κει και πέρα πιστεύω και πάντα πίστευα πολύ στον Π.Ο.Α και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε”

About Author

Μοιραστείτε το: