16 Ιουλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Ο Αυγουστάκης στον ΠΟΑ

Στα “πράσινα” του Π.Ο.Α ο Μηνάς Αυγουστάκης! “Χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Π.Ο.Α – Έτοιμος να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου!”

Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ταλαντούχο και δυναμικό αμυντικό Μηνά Αυγουστάκη!

Ο Μηνάς γεννήθηκε 7/9/2001 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Επισκοπή και στην συνέχεια στον Ο.Φ.Η ως την Κ19, σε Δαμάστα, Ηρόδοτο, ΑΟΑΝ, Πόρο και Ερμή Ζωνιανών, ενώ την φετινή χρονιά ενισχύει την αμυντική γραμμή της ομάδας μας.

Μηνά καλώς ήρθες στην οικογένεια του Π.Ο.Α!

Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες!

*Στην φωτογραφία ο Μηνάς Αυγουστάκης με τον αντιπρόεδρο του Π.Ο.Α Νίκο Παπαδάκη

Παρακάτω οι πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Π.Ο.Α: “Νιώθω πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Π.Ο.Α κι ευχαριστώ τον πρόεδρο και την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να τους δικαιώσω ,για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και μέσα από αυτό κι εγώ να παίξω όσο περισσότερα παιχνίδια μπορώ και να βελτιώνομαι συνεχώς. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Για το πρωτάθλημα, πιστεύω ότι φέτος θα είναι ακόμα πιο δύσκολο, όμως θα δώσουμε ότι έχουμε μέσα στο γήπεδο και στο τέλος πιστεύω θα χαμογελάσουμε”.

About Author

Μοιραστείτε το: