8 Δεκεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Το πρόγραμμα του 4ου “Aegeo Cup | by CarQ”

Όλα είναι έτοιμα για το 4ο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου “Aegeo Cup | by CarQ”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Δευτέρα 18, Μεγάλη Τρίτη 19 και Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Απόστολου Παπουτσάκη.

Διοργανωτής είναι ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Κρήτης, τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου και βασικό χορηγό την εταιρεία CAR-Q και θα φιλοξενηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, αλλά και στα γήπεδα του Ηρακλείου, όπως το Lido Soccer, το Candia Sport, του ΕΓΟΗ και του Αλμυρού.

Στο 4ου “Aegeo Cup | by CarQ” θα λάβουν μέρος οι ομάδες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, του ΟΦΗ, του ΠΟΑ, του Ηροδότου, του Αλμυρού, του Κάντια, του Αθλόπολις, του Λίντο, του ΠΑΟ, του Πήγασου, της Φαιστού από το Ηράκλειο, του Μινώταυρου, του Πλατανιά, της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, της Ασπίδας από τα Χανιά, του Αστέρα Ρεθύμνου, του Αστέρα Περάματος της ΑΕ Ατσιπόπουλου, από το Ρέθυμνο, της Νίκης Σητείας από το Λασίθι, καθώς και της Ακαδημίας Diamonds fc από την Αθήνα, του Άρη από τη Θεσσαλονίκη, του Coerver/Παπαβασιλείου από την Κύπρο. Επίσης οι γυναικείες ομάδες ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΟΦΗ/Κάντια, Ολυμπιάδας Υμμητού και Βασίλισσας Νότου. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων ανά ηλικία:


About Author

Μοιραστείτε το: