16 Ιουνίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Νίκος Μπαδήμας: «Είχαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα»

Για την ψυχική δύναμη που έβγαλαν οι παίκτες του καταφέρνοντας να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να φτάσουν στην τελική επικράτηση επί του ΟΦΙ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας του Εργοτέλη, Νίκος Μπαδήμας μετά το τέλος του αγώνα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Για τριάντα λεπτά μπορώ να πω ότι ο Εργοτέλης δεν υπήρχε μέσα στο γήπεδο. Ο ΟΦΙ είχε προϋποθέσεις για ευκαιρίες, εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δε μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα και να βγούμε στην επίθεση, κάνοντας παράλληλα λάθη αβίαστα. Δεχτήκαμε ένα γκολ από πέναλτι και από το 30’ και έπειτα αρχίσαμε να κρατάμε μπάλα και να βρίσκουμε χώρους, να παίζουμε κάθετο ποδόσφαιρο που είναι στις βασικές αρχές μας και πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Μετά ήρθε η αποβολή και έπρεπε απ’ το 37’ να διαχειριστούμε το παιχνιδι με παίκτη λιγότερο.

Στο δεύτερο ημιχρονο δείξαμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα, αντεπεξήλθαμε εξαιρετικά στο πλάνο μας και κλείσαμε τους διαδρόμους απέναντι σε μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα. Κρατήσαμε τη μπάλα ψηλά ώστε να παίρνουμε ανάσες και να ξεκουράζονται οι παίκτες μας. Καταφέραμε και πετύχαμε από στατική φάση το γκολ παίρνοντας έτσι το τρίποντο. Τι να πω για τους παίκτες μου, είχαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα, βγάζοντας μεγάλη ψυχική δύναμη. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου.»

About Author

Μοιραστείτε το: