20 Ιουνίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Νίκος Μπαδήμας:”Υπάρχει κούραση απ’ τα συνεχόμενα ματς”

Στην προσπάθεια της ομάδας του η οποία δεν συνοδεύτηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι κόντρα στην Καλλιθέα ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Μπαδήμας ο οποίος παράλληλα έκανε λόγο και για την κούραση που έχουν επωμιστεί οι παίκτες του απ’ τα συνεχόμενα ματς.

Χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας του Εργοτέλη, ανέφερε:

”Είδαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με έμπειρους παίκτες. Η Καλλιθέα είχε καλή κυκλοφορία αλλά νομίζω οι ουσιαστικές της ευκαιρίες ήταν τα δύο γκολ. Αντίθετα εμείς είχαμε επίσης καλή κυκλοφορία, δημιουργήσαμε στιγμές, βρήκαμε σε μια φάση το δοκάρι αλλά δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε. Δεν έχω κανένα παράπονο απ’ τα παιδιά, το ρόστερ μας είναι μικρό και υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα ματς. Θέλουμε να ξεκουραστούμε και να συνέλθουμε γιατί έρχεται σύντομα το επόμενο ματς κόντρα στο Αιγάλεω.”

Απ’ την μεριά του ο προπονητής της Καλλιθέας, Λεωνίδας Βόκολος δήλωσε:

”Σήμερα αγωνιστήκαμε κόντρα σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Όλοι το γνωρίζουμε αυτό για τον Εργοτέλη, ότι πρόκειται για μια σοβαρή ομάδα η οποία παίζει καλό ποδόσφαιρο κάτι που καταφέραμε να αντιμετωπίσαμε πολύ συγκεντρωμένα από το πρώτο λεπτό και θέλω να δώσω συγχαρητήρια γι’ αυτό στους παίκτες μου. Δικαιούμασταν την νίκη βάση της εικόνας μας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη και από εκεί και πέρα εμείς βλέπουμε το επόμενο μας παιχνίδι την Κυριακή κόντρα στον Βλαχιώτη το οποίο θα είναι εξίσου δύσκολο.”

About Author

Μοιραστείτε το: