16 Ιουνίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Νίκος Μπαδήμας:”Συγχαρητήρια στους παίκτες μου”

Για καταπληκτική απόδοση και για σπουδαία νίκη, των παικτών του έκανε λόγο σε δηλώσεις του μετά το νικηφόρο (1-0) παιχνίδι με την Ζάκυνθο ο προπονητής της ομάδας του Εργοτέλη Νίκος Μπαδήμας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

”Καταφέραμε και πήραμε τρεις πόντους, σε ένα παιχνίδι που η νίκη μόνο αυτονόητη δεν ήταν. Είχαμε παρακολουθήσει τον αντίπαλο και ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που αμύνεται μαζικά την οποία είναι δύσκολο να την διασπάσεις. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό τακτικά, στην τελευταία προπόνηση. Θεωρώ ότι στο πρώτο μέρος, η απόδοση μας ήταν καταπληκτική, είχαμε κατοχή μπάλας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ το οποίο δεν πετύχαμε. Το γκολ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα ο αντίπαλος στα τελευταία είκοσι λεπτά, φόρτωσε με επιθετικούς την ομάδα του, αντιδράσαμε σε αυτό βάζοντας τρίτο κεντρικό αμυντικό και νομίζω κλειδώσαμε την νίκη. Είχαμε ακόμη και κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουμε κι’ άλλα τέρματα. 

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έχουν όλο τον σεβασμό μου και την εκτίμηση μου για κάθε μέρα που προσπαθούν. Με αυτή την νίκη φαίνεται ότι καθαρίζουμε την υπόθεση παραμονή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κοιτάξουμε στα επόμενα ματς να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε γιατί σε αυτήν την ομάδα δεν αρμόζει να παλεύει μόνο για την παραμονή αλλά να πλασαριστεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση.”

About Author

Μοιραστείτε το: