16 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Νίκος Μπαδήμας:”Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι”(Video)

Για παιχνιδι υψηλού επιπέδου έκανε λόγο ο προπονητής της ομάδας του Εργοτέλη Νίκος Μπαδήμας χαρακτηρίζοντας πολύτιμο τον βαθμό, επισημαίνοντας παράλληλα ότι υπήρξαν φάσεις που θα μπορούσε ο Εργοτέλης να πετύχει γκολ και να πάρει τη νίκη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: 

”Μετά από πάρα πολύ καιρό παρουσιαστήκαμε πλήρης να αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο με παίκτες πολύ ποιοτικούς καθοδηγούμενοι από έναν εξαιρετικό προπονητή. Καταφέραμε να πάρουμε έναν πόντο ο οποίος θα είναι σίγουρα πολύτιμος για την συνέχεια στην προσπάθεια που κάνουμε να τελειώσουμε με το θέμα της παραμονής μας. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, έγινε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου για τα δεδομένα της κατηγορίας. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους για τον αντίπαλο, βρήκαν ωστόσο κάποιες φάσεις αλλά είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας. Είχαμε περισσότερο τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσουμε φάσεις για γκολ, τις οποίες δεν τελειώσαμε όπως έπρεπε. Στην επανάληψη τα Χανιά είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά προς το τέλος του αγώνα δημιουργήσαμε καλές φάσεις με τις οποίες μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι”.

About Author

Μοιραστείτε το: