16 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Ο Ζαρός 4-2 τον ΠΑΟ Δειλινών

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ πέρασε ο Ζαρός, που κέρδισε με σκορ 4-2 τον ΠΑΟ Δειλινών, μια νίκη-πρόκριση την οποία οι παίκτες της ομάδας αφιέρωσαν στον πρόεδρο Γιάννη Αλμπαντάκη, του οποίου η σύζυγος γέννησε χθες.

Τα Δειλινά άνοιξαν το σκορ στο παιχνίδι, ωστόσο στην συνέχεια ο Ζαρός έκανε την ανατροπή.  Στο 25’ ο Ρεμούνδος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-1 για τα Δειλινά. Η ισοφάριση για τον Ζαρό ήρθε με τον ίδιο τρόπο με τον Ρομπάκης, να ευστοχεί από τα 11 βήματα για το 1-1 στο 35’.

Στο 47’ ο Λυκούδης εκτέλεσε κόρνερ, με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό της ομάδας των Δειλινών και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 61’ από σέντρα του Καρούζου ο Ξεκαρδάκης έκανε το 3-1.

Στο 55’ τα Δειλινά μείωσαν με τον Χασουράκη σε 3- 2, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 75’ ο Λυκούδης.

Από τον Ζαρό ξεχώρισαν οι Καπετανάκης, Αλμπαντάκης Ε., Λυκούδης, Λεμονάκης, Ρομπάκης, Ξεκαρδάκης.

Από τους ηττημένους καλύτεροι ήταν οι Παρασύρης, Κουναλάκης, Μιχελάκης, Νικητόπουλος, Λαυρεντίου, Στοιχειός.

ΖΑΡΟΣ: Αλεξάκης, Νικολαντωνάκης (80’ Σαριδάκης), Σαριδάκης Κ., Καπετανάκης, Αλμπαντάκης Ε., Λυκούδης, Λεμονάκης, Καρούζος (87’ Αλμπαντάκης Στ.), Γιατρομανωλάκης (46’ Μανιαδάκης), Ρομπάκης (75’ Τσαγκαράκης), Ξεκαρδάκης (87’ Χαραλαμπάκης)

ΠΑΟ ΔΕΙΛΗΝΩΝ: Πλευριτάκης, Χασουράκης, Παρασύρης, Κουναλάκης, Στοιχειός (75’ Κανάκης), Μιχελάκης, Νικητόπουλος, Πασσάς (46’ Μαθιουδάκης), Ρεμούνδος (46’ Ροβιθάκης), Λαυρεντίου, Ταμιωλάκης (75’ Τσερπετζίου).

About Author

Μοιραστείτε το: