8 Δεκεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Με Κάββαλο και Βραχασωτάκητο Άλογο Μαλεβιζίου 2-0την Ομόνοια Καλλιθέας

Με τους τρεις πολύτιμους πόντους της νίκης έφυγε το μεσημέρι της Κυριακής από τον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Αλόγου Μαλεβιζίου που κέρδισε 2-0 την Ομόνοια Καλλιθέας.
Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες με τη σημαντικότερη να ήταν το δοκάρι του Βραχασωτάκη.
Το σκορ άνοιξε στο 65’ όταν ο Κάββαλος με σουτ έκανε το 1-0.
Στο 82’ ο Βραχασωτάκης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Καλή η διαιτησία του κ. Μπαλίδη Α. και των βοηθών του κ.κ. Θέμελη Π. και Περτσελάκη Γ. (Παρατηρητής Αγώνα: Μπελαντής Ηρακλής)
Από το Άλογο Μαλεβιζίου καλύτεροι ήταν οι Κάββαλος, Βραχασωτάκης, Γκιαουράκης και Μανουσάκης ενώ από την Ομόνοια Καλλιθέα διακρίθηκαν οι Λιακάκης, Αξιώτης, Γεωργαλής και Μπαντούνας.
Άλογο Μαλεβιζίου: Ζερβός, Κατσελής, Παρασύρης, Περάκης, Χριστοδουλάκης, Γιαννακάκης, Κάββαλος, Μανουσάκης, Πυτικάκης, Βραχασωτάκης, Γκιαουράκης.
Ομόνοια Καλλιθέας: Κτιστάκης, Λιακάκης, Παρασύρης, Φραγκιαδάκης, Αξιώτης (70’ Σταυράτης), Γεωργαλής, Γουρλάς (65’ Σαμπροβολάκης), Λουλάκης (77’ Καραδάκης), Μπαντούνας, Μπουλούκας, Πουλακάκης (77’ Τσομπανάκης).
Μετά το τέλος του αγώνα ο βοηθός προπονητή της Ομόνοιας Καλλιθέας, Γιάννης Γεωργαλής, δήλωσε στη «ΦΝ»: «Ένα ματς που ήταν ισορροπημένο και από τις δύο ομάδες με δύο δικά μας λάθη δώσαμε τα δύο γκολ στον αντίπαλο».

About Author

Μοιραστείτε το: