30 Σεπτεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Με Ανωγειανάκη και Χριστοφοράκη ο Ρούβας 2-0 τον ΠΑΟΚ

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ ο Ρούβας που κέρδισε 2-0 τον ΠΑΟΚ στη χθεσινή μεταξύ τους αναμέτρησης.
Το σκορ άνοιξε στο 19’ όταν ο Ανωγειανάκης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-0.
Στο 46’ ο Χριστοφοράκης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Καλή η διαιτησία του κ. Μανδαλενάκη Ε. και των βοηθών του κ.κ. Βισκαδούρου Α. και Σφακιανάκη Δ. (Παρατηρητής Αγώνα: Σφακιανάκης Μανώλης)
Από τον Ρούβα κορυφαίοι ήταν οι Ανωγειανάκης και Χριστοφοράκης ενώ ακολουθούν σε απόδοση οι Απλαδάς, Πηρουνάκης και Κουτσογιαννάκης.
Από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο Κουρακης και ακολουθούν οι Σεραφειμίδης, Λυδάκης, Σηφάκης και Σταυρακάκης.
Ρούβας: Ιατράκης, Καλεμάκης, Κουτεντάκης (67’ Μανουσάκης), Χριστοδούλου, Ανωγειανάκης (67’ Ντέτσικας), Απλαδάς (85’ Σεΐκ Εμπραχίμ), Κουτσογιαννάκης, Σκούφος, Τσατσάκης, Πηρουνάκης, Χριστοφοράκης (95’ Γαλανός).
ΠΑΟΚ: Σταυρακάκης, Μαυροειδής, Σαριδάκης, Σημαιάκης (90’ Βαρδής), Σηφάκης, Μανουσάκης, Σεραφειμίδης (90’ Ριζάκης), Στρατάκης (75’ Καφούσης), Κουράκης, Λυδάκης (58’ Τζουβάρας), Σταυρακάκης.
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Πλεσίτης, επεσήμανε: «Να ευχηθούμε να έχουμε μία καλή χρόνια με υγεία σε όλους τους εμπλεκόμενους του πρωταθλήματος. Συγχαίρουμε τον αντίπαλο για την επιτυχία του. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα το πρωτάθλημα αλλά η ευκολία που δεθήκαμε γκολ ήταν ο ανασταλτικός παράγοντας στο να μην τα καταφέρουμε παρά την προσπάθεια, τον έλεγχο του παιχνιδιού και κάποιες καλές στιγμές».

About Author

Μοιραστείτε το: