19 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

UEFA Grassroots Leaders courses

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρακτικό μέρος της σχολής UEFA D (UEFA Grassroots Leaders courses), που οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Ε.Π.Ο. σε συνεργασία με την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής στο γήπεδο Κρυονερίου.

Στη σχολή συμμετείχαν περισσότερα από 200 άτομα (μαθητές, παίκτες ακαδημιών, προπονητές αναπτυξιακών ηλικιών, υπεύθυνοι ακαδημιών, γονείς και εθελοντές). Το πρόγραμμα της σχολής, που εντάσσεται στο εγκεκριμένο από την UEFA αναπτυξιακό πρόγραμμα Play-Enjoy-Learn, περιελάμβανε οδηγίες και κατευθύνσεις για την οργάνωση και υλοποίηση fair-play φεστιβάλ ποδοσφαίρου για αναπτυξιακές ηλικίες από τον Grassroots Manager της Ομοσπονδίας, Χρήστο Σίσκο.

Για τις ανάγκες της παρουσίασης πήραν μέρος νεαροί αθλητές από τις ακαδημίες Α.Ο. Κρυονερίου και Δόξας Άνοιξης, ενώ σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας και για το εγκεκριμένο σχολικό πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας και την UEFA «Πάσα στα Θρανία» και έλαβαν αναμνηστικά μπλουζάκια. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην εν λόγω δράση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

About Author

Μοιραστείτε το: