16 Ιουνίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

“Το αποτέλεσμα δεν επηρεάζει την πίστη μου στους ποδοσφαιριστές μας”

Παρά την ήττα της Εθνικής Ελπίδων με 4-0 από την Πορτογαλία στην Τρίπολη από την Πορτογαλία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Σίμος αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει ως τώρα και τόνισε ότι συνεχίζει να πιστεύει στην αξία και στις ικανότητές των ποδοσφαιριστών του.

“Κατ΄αρχάς συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Απέναντι σε τόσο δυνατές ομάδες όπως η Πορτογαλία, ο βαθμός ετοιμότητας και η απόδοσή μας πρέπει να είναι στο 110% για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Εμείς δυστυχώς σε αυτόν τον αγώνα δεν το είχαμε αυτό. Στα πρώτα τριάντα λεπτά η απόδοσή μας ήταν τέτοια που χάσαμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι σε αυτό το παιχνίδι.

Το γεγονός ότι το αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι δεν ήταν αυτό που θέλαμε δεν επηρεάζει την πίστη που έχω στις ικανότητες και στην αξία των ποδοσφαιριστών μας. Οι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια μέχρι σήμερα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, αλλά ο σημερινός αγώνας είναι ένας αγώνας οδηγός για το μέλλον και για το επόμενο επίπεδο στο οποίο θέλουμε να βρεθούμε.

Άρα συνεχίζουμε με στόχο τον Ιούνιο να είμαστε σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, ώστε να πετύχουμε αυτό που έχουμε θέσει από την αρχή ως ομάδα”.

About Author

Μοιραστείτε το: