22 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

“Μεστή εμφάνιση, σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν”

Η Εθνική Γυναικών νίκησε την Εσθονία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο για τα προκριματικά του Mundial Γυναικών, όπως είχε κάνει και πριν τέσσερις μέρες στο Ταλίν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γ. Κυριαζής είχε μόνο καλά λόγια για τις παίκτριές του, ενώ η Βεατρίκη Σαρρή αναφέρθηκε στα βήματα προόδου που έχει κάνει το γυναικείο ποδόσφαιρο.

“Κάναμε μία μεστή και ουσιαστική εμφάνιση και είναι πολύ σημαντικό ότι τηρήσαμε σε μεγάλο βαθμό όσα είχαμε πει”, τόνισε αρχικά ο Γιώργος Κυριαζής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του: “Είχαμε τονίσει στις μεταξύ μας συζητήσεις με τις παίκτριες ότι οφείλαμε να πραγματοποιήσουμε μια εμφάνιση ακόμη καλύτερη από αυτήν του εκτός έδρας αγώνα με την ίδια ομάδα και το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό, αφού σήμερα νικήσαμε με ένα καθαρό 3-0, ενώ δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και για ευρύτερο σκορ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και διατηρήσαμε ανέπαφη την εστία μας. Συνεχίζουμε τη δουλειά και την προσπάθεια, ώστε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο”.

“Πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση και σημειώσαμε μία καθαρή νίκη, επί ενός αντιπάλου που έπαιζε αρκετά δυνατά. Είναι σημαντική αυτή η νίκη γιατί αφενός ανεβάζει την ψυχολογία μας και αφετέρου επειδή διατηρήσαμε τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχουμε για πρόκριση. Το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει κάνει βήματα προόδου, αλλά υπάρχουν περιθώρια και για περαιτέρω βελτίωση”, τόνισε η Βεατρίκη Σαρρή, σκόρερ του πρώτου γκολ της Εθνικής”.

About Author

Μοιραστείτε το: