16 Ιουλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Μοράτα: «Στην Ισπανία δεν σεβόμαστε τίποτε και κανέναν»

  Κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε εχθές (7/7) στην ισπανική ιστοσελίδα «Εl Mundo», ο αρχηγός της «ρόχα», Αλβάρο Μοράτα, ανακοίνωσε την πιθανή αποχώρησή του από την εθνική Ισπανίας μετά το τέλος του EURO 2024, ενώ κατήγγειλε την έλλειψη σεβασμού που παρατηρείται στην χώρα του.
Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, λίγες ώρες πριν από τον ημιτελικό με την Γαλλία (Τρίτη 9 Ιουλίου, 22:00), ο 31χρονος επιθετικός, αναφέρθηκε στην κριτική που δέχθηκε στην πατρίδα του: «Στην Ισπανία δεν σεβόμαστε τίποτε και κανέναν. Είναι πιθανό να φύγω από την εθνική ομάδα μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

    Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλβάρο Μοράτα μιλάει για την έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του, καθώς είχε μιλήσει σε ανάλογο ύφος στις 13 Ιουνίου, μια ημέρα πριν από τον εναρκτήριο αγώνα του EURO 2024, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Cadena Ser»: 

    «Για εμένα, το πιο εύκολο πράγμα είναι να μην παίξω στην Ισπανία. Για την ζωή μου, για αυτό που έχω να ζήσω όταν βγαίνω στο δρόμο στην χώρα μας. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να πάω στο εξωτερικό. Συχνά, τα παιδιά μου, που είναι πέντε ετών, δεν καταλαβαίνουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που είναι τόσο θυμωμένοι με τους πατεράδες τους»…

About Author

Μοιραστείτε το: