1 Φεβρουαρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Αστυνομικός με κάμερα «καίει» το Ν. Άλβες

Σύμφωνα με το El Periodico ένας από τους αστυνομικούς ενεργοποίησε ακούσια την κάμερα που είχε πάνω του, καταγράφοντας τις πρώτες αντιδράσεις της γυναίκας που κατηγορεί τον Ντάνι Άλβες για βιασμό. Ανιχνεύτηκαν ίχνη σωματικών υγρών στην εξέταση της 23χρονης. Oπως αναφέρει το www.sport24.gr, oι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού 23χρονης γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη στις 30 Δεκεμβρίου από τον Ντάνι Άλβες.

Ο Βραζιλιάνος, που βρίσκεται υπό κράτηση στο σωφρονιστικό ίδρυμα Brians 1 από την Παρασκευή (20/1), με το δικαστήριο να αποφασίζει φυλάκιση χωρίς εγγύηση, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις και σύμφωνα με το El Periodico οι Αρχές έχουν συλλέξει στοιχεία που διαψεύδουν τα όσα κατέθεσε και την ίδια στιγμή ενισχύουν την καταγγελία της γυναίκας.

Σύμφωνα μάλιστα, με το ίδιο δημοσίευμα το φερόμενο ως θύμα καταγράφηκε λίγο μετά την επίθεση από την κάμερα ενός αστυνομικού που ενεργοποιήθηκε κατά λάθος.

Στο VIDEO ντοκουμέντο η γυναίκα είναι πολύ νευρική και κλαίει ασταμάτητα, ενώ κατέγραψε και τις πρώτες δηλώσεις της, που δήλωσε ότι ο Άλβες τη βίασε.

Επίσης, στην εξέταση που υποβλήθηκε αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ανιχνεύτηκαν ίχνη σωματικών υγρών.

Μοιραστείτε το: