16 Ιουλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

«Ξέρω ότι με παρακολουθούν άνθρωποι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού»

Για το ενδεχόμενο μετακίνησης του στο ΝΒΑ μίλησε στην τουρκική εφημερίδα «Fanatik», ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.

Ο 58χρονος τεχνικός των «πράσινων», ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ακόμη κάποια πρόταση από ομάδα πέρα από τον Ατλαντικό, ενώ δήλωσε ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό μετά την πρώτη του χρονιά.

Συγκεκριμένα ο Αταμάν είπε:

«Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για ακόμα έναν χρόνο. Φυσικά είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν. Είμαστε πρωταθλητές. Το πολύ δύο παίκτες θα φύγουν και δύο θα έρθουν. Θα είναι σημαντικοί παίκτες, ο πρόεδρος Γιαννακόπουλος δεν θα φέρει απλούς παίκτες έτσι κι αλλιώς.

Από την άλλη πλευρά, είμαι επαγγελματίας και θα εκτιμήσω την κατάσταση. Αν δεν θέλει η ομάδα να επεκτείνω το συμβόλαιό μου, θα με αφήσει ελεύθερο την επόμενη χρονιά.

Ξέρω ότι με παρακολουθούν άνθρωποι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Βρίσκομαι στο τοπ επίπεδο στην EuroLeague. Αυτή τη στιγμή δεν έχω πρόταση από το NBA, αλλά αν έρθει ξέρω ότι θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και εκεί».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

About Author

Μοιραστείτε το: