4 Μαρτίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Ο Παναιτωλικός κινδυνεύει με υποβιβασμό

Η ομάδα του Παναιτωλικού εμπλέκεται σε σκάνδαλο και κινδυνεύει με υποβιβασμό εφόσον αποδειχθούν όσα έχουν διαρρεύσει τα τελευταία 24ωρα και να φέρει τα πάνω κάτω στα play offs της Super League 1.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου αποκάλυψε ότι δύο αξιωματούχοι της ομάδας του Αγρινίου στοιχημάτισαν πέναλτι και κάρτα σε βάρος της ομάδας τους με αποτέλεσμα να υπάρξει κινητικότητα στις αρμόδιες αρχές.

To παιχνίδι που σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου συνέβη ήταν με τον ΟΦΗ την 19η αγωνιστική στο Ηράκλειο με τους Αγρινιώτες να επικρατούν 2-4. Στην αναμέτρηση είχαν δοθεί πέναλτι και είχε γίνει γενικά ματς-ροντέο.

Αναλυτικά όσα ισχυρίστηκε ο Γιώργος Γεωργίου:

«Ένα θέμα που θα αναστατώσει όλο το πρωτάθλημα και μπορεί να το φέρει τούμπα. Αγώνας 19ης αγωνιστικής Super League 1 ΟΦΗ – Παναιτωλικός. Δύο αξιωματούχοι του Παναιτωλικού, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Χρήστος Κουτσοσπύρος και ο φροντιστής της ομάδας στοιχημάτισαν. Για ένα πέναλτι σε βάρος του Παναιτωλικού, δηλαδή της ομάδας τους, που δόθηκε, και μία κίτρινη κάρτα σε συγκεκριμένο παίκτη που και αυτή δόθηκε.

Ήδη ο φάκελος έχει διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, αλλά όχι στα πειθαρχικά όργανα. Υπάρχει σκόπιμη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση γιατί κάποιοι δεν θέλουν να εμπλακεί ο ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ νομίζω πως είναι αθώος. Άμεσα πρέπει να επιληφθεί το αρμόδιο όργανο, αφού η προβλεπόμενη ποινή είναι υποβιβασμός. Υπάρχει τεράστια καθυστέρηση ενώ τα παραπάνω έχουν υποβιβαστεί. Η όλη υπόθεση έγινε γνωστή με επώνυμη καταγγελία. Ο ίδιος προτείνει και τρεις μάρτυρες. Την όλη ιστορία γνωρίζουν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο κύριος Μαυρωτάς και δεν έχουν ασχοληθεί. Είναι ένα τεράστιο θέμα».

About Author

Μοιραστείτε το: