8 Δεκεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Χαντμπολ-Το τρίτο ημίχρονο στο Κιλκίς

Ο προπονητής του ΓΑΣ Κιλκίς Νίκος Γεωργιάδης στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία 27-27 με τον Διομήδη Άργους είπε ότι η ομάδα του πήρε έναν βαθμό απο έναν δύσκολο αντίπαλο, θεωρώντας επιτυχία το αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο χάρηκε αυτήν την πρεμιέρα της ομάδας στην Handball Premier. Θεωρώ ότι βρήκαμε το Διομήδη σε κακό «μομέντουμ» και προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Νομίζω ότι αν κάποιος πρέπει να είναι παραπονεμένος από την έκβαση του αγώνα πρέπει να είμαστε εμείς. Εκτός το πρώτο δεκάλεπτο ο Διομήδης ήταν πίσω στο σκορ και με την εμπειρία του στο τέλος κατάφερε και πήρε τον βαθμό. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε το γεγονός ότι πήραμε ένα βαθμό απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο και να συνεχίσουμε τη δουλειά κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι».

Απο την πλευρά του ο προπονητής του Διομήδη Άργους, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε:  «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς. Νομίζω ότι σήμερα έγινε ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι. Εμείς ήρθαμε σε 4-5 απουσίες πολύ σημαντικών παικτών και ήρθαμε με παιδιά από το παιδικό και το εφηβικό τμήμα. Παρόλα αυτά αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και ήμασταν και αγχωμένοι δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, δώσαμε πολλά πράγματα, επιστρέψαμε αρκετές φορές και είναι ένας πολύτιμος βαθμός για εμάς. Η ομάδα του Κιλκίς δεν έχει σχέση με την ομάδα που ανέβηκε, έχει ενισχυθεί, ειδικά η πρώτη επτάδα και θεωρώ ότι εδώ στο Κιλκίς θα χαθούν βαθμοί. Με τις συνθήκες που ήρθαμε να παίξουμε σήμερα και τις απουσίες που είχαμε είμαστε ευχαριστημένο

About Author

Μοιραστείτε το: