21 Μαρτίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Τεντόγλου: «Δεν μπορεί να απαλύνει τη λύπη τους»

Ο Μίλτος Τεντόγλου τόνισε πως το χρυσό του μετάλλιο δεν μπορεί να απαλύνει τη λύπη όσων έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους στην τραγωδία των Τεμπών.

Ο Έλληνας αθλητής ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν στον τελικό του μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης, ενώ παράλληλα δήλωσε πως δεν είναι ανίκητος. Επίσης έθεσε και τους επόμενους στόχους του, οι οποίοι είναι ένα πανελλήνιο ρεκόρ και το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Αρχικά, ο Τεντόγλου δήλωσε: «Είναι τραγικό αυτό που έγινε. Ντρέπομαι και να μιλήσω. Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε εμείς για να απαλύνει τη λύπη αυτών των ανθρώπων».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας πρωταθλητής τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες που ήταν εδώ και έκαναν φανταστική κερκίδα. Όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους τους αθλητές. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και χαίρομαι που το πέτυχα. Δεν ήμουν τόσο καλός όσο ήθελα, αλλά προσπάθησα για το καλύτερο. Είχα ένα μεγάλο άλμα άκυρο. Πάντως, είμαι ευχαριστημένος. Συνήθως πηδάω περισσότερο μετά το πρώτο άλμα, αλλά δε μου βγήκε σήμερα. Το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο για μένα, αν γινόταν βράδυ το αγώνισμα είμαι σίγουρος πως θα έκανα 8,50μ. Κοιμόμουν και κάτι περίεργες ώρες για να φτιάξω όσο μπορώ το πρωινό ξύπνημα», πρόσθεσε».

Τέλος, ο Τεντόγλου δήλωσε: «Όσο για το αν νιώθει ανίκητος αλλά και για τους στόχους στο μέλλον; «Δεν είμαι ανίκητος, χάνω κι εγώ κάποιες φορές. Σήμερα θα μπορούσα να χάσω, γιατί δεν ήμουν ο καλύτερος εαυτός μου. Μπορεί κάποιο αουτσάιντερ κάποια φορά να κάνει την έκπληξη. Για το μέλλον θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Πανελλήνιο ρεκόρ και το χρυσό στη Βουδαπέστη στο Παγκόσμιο είναι οι στόχοι μου».
novasports.gr

Μοιραστείτε το: