4 Ιουνίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Πρώτο το ΗΡΑ με 31 μετάλλια και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον της Ρυθμικής στην Κρήτη

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την υποστήριξη του ΗΡΑ διεξάχθηκε στην πόλη του Ηρακλείου ο Περιφερειακός αγώνας Νεανίδων Δ’ Περιφέρειας στα Δύο Αοράκια.

Η ομάδα μας με τις νεανίδες Γεωργία Ματθαιάκη, Μαργαρίτα Καινουργιάκη, Μαρία Σηφάκη, Κωστάρη Κατερίνα, Κωνσταντίνα Μιχοπούλου και Μύριαμ-Ελένη Παντερή συνέχισε την αγωνιστική της άνοδο και έδειξε ότι η Ρυθμική Γυμναστική αποκτά πλέον την δική της θέση στο αθλητικό γίγνεσθαι στην Κρήτη, όπως τόνισε ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Κανάκης.

Ο απολογισμός στο κλείσιμο της ημέρας καταγράφηκε με 31 μετάλλια ύστερα από μία εξαιρετική παρουσία, που οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά που κάνουν η προπονήτρια Φρόσω Λεωνίδου με την συνεργάτη της Γωγώ Ανταλουδάκη. Η προσπάθεια συμπληρώνεται με την καλλιέργεια του φυτώριου που έχουν αναλάβει με επιτυχία οι αθλήτριες Ραφαέλα Μπουτσούκη και Εύα Κανάκη που γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια στην Ακαδημία του ΗΡΑ.

Αναλυτικά:

Χρυσό στο Σύνθετο Συλλόγων (ομαδικό και ατομικό)

Ομαδικό Νεανίδων

Αργυρό στο Σύνθετο Ομαδικό

Χρυσό στα 5 σχοινάκια

Αργυρό στις 5 μπάλες

Ματθαιάκη Γεωργία

Αργυρό στο Σύνθετο ατομικό

Χάλκινο στο Στεφάνι

Χάλκινο στην Μπάλα

Χάλκινο στις Κορύνες

Χρυσό στην Κορδέλα

Καινουργιάκη Μαργαρίτα

Χάλκινο στο Σύνθετο ατομικό

Αργυρό στο Στεφάνι

Αργυρό στην Μπάλα

Χρυσό στις Κορύνες

Χάλκινο στην Κορδέλα

Σηφάκη Μαρία

4η Σύνθετο ατομικό

5η Στεφάνι

4η Μπάλα

5η Κορύνες

5η Κορδέλα

Κωστάκη Κατερίνα

8η Σύνθετο ατομικό

16η Στεφανι

7η Μπάλα

4η Κορύνες

11η Κορδέλα

Πολύ καλή εμφάνιση και βελτίωση στις βαθμολογίες τους σημείωσαν οι αθλήτριές μας Μιχοπούλου Κωνσταντίνα και Παντερή Μύριαμ-Ελένη, οι οποίες αγωνίστηκαν εκτός συναγωνισμού.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά την σκληρή μας δουλειά για τους επόμενους σημαντικούς μας αγώνες!!

Τις απονομές έκαναν η Αντιπρόεδρος της ΕΓΟ Ειρήνη Μανδραβέλη, ο Πρόεδρος της ΔΕ του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός, οι κριτές των αγώνων και εκπρόσωποι των συλλόγων.

        

 

Μοιραστείτε το: