16 Ιουλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Μπαίνει στην 4η εβδομάδα το Summer Camp, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Το Summer Camp, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μπαίνει στην 4η του εβδομάδα.

Η τρίτη εβδομάδα, κύλησε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, για τα παιδιά.

Και αυτή, την εβδομάδα, που πέρασε, καταξιωμένοι προπονητές, αλλά και αθλητές απο τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, δίδαξαν τα αθλήματα στα μικρά παιδιά.

Η διεθνής αθλήτρια, της ποδοσφαιρικής ομάδας γυναικών του ΟΦΗ, που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική γυναικών, Αγγελική Κουκουλάκη, έπαιξε ποδόσφαιρο με τους μικρούς μας φίλους.

Ο αθλητής βόλεϊ του ΟΦΗ, Βασίλης Καφαντάρης, που θα αγωνιστεί φέτος με την ομάδα, στην μεγάλη κατηγορία (Volley League), επαιξε βόλει με τα παιδιά.

Κοντά του και η αθλήτρια βόλεϊ Κωσταντίνα Βερβεράκη, σε ένα άθλημα, που έχουν αγαπήσει οι μικροί μας φίλοι.

Ο προπονητής κολύμβησης του ΟΦΗ Γιάννης Ζελεσκίδης και οι αθλητές υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, Γιώργος Καλλέργης, Φίλιππος Ρομπογιαννάκης, Μιχαήλ Άγγελος Βάλσαμος και Απόστολος Βισκαδουράκης, πέρασαν υπέροχα, με τα μικρά παιδιά, στην μικρή πισίνα του κολυμβητηρίου Ηρακλείου.

Ακόμη, η προπονήτρια σκάκι Βασιλική Κατωγούδη, έβαλε μπροστά απο τις σκακιέρες τους μικρούς μας φίλους.

Αυτή την εβδομάδα η κ. Μάρα Μπέκα, ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας zerotoeighteen.gr, εξειδικευμένη για παιδιά, σχεδίασε μαζί μας, μια υπέροχη δράση, για τα μικρά παιδιά, με λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και ειδικούς.

Στην δράση συμμετείχαν οι εργοθεραπευτές Γεωργία Μπαβέλη, Νίκη Βιολάκη και Γιάννης Ραπανάκης  καθώς και η λογοθερεπεύτρια Παρασκευή Γαλάνη.
Και οι τέσσερις ανήκουν στην ομάδα του Παιδιατρικού Θεραπευτικού Κέντρου «Ιχνηλάτης» όπου Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο κ. Γιάννης Ραπάνακης.
Εφάρμοσαν στα παιδιά του summer camp την μέθοδο «Sherborne Developmental Movement».
Μία μέθοδος που μαθαίνει πώς να χρησιμοποιείς το σώμα σου για να το θεραπεύεις.

Μεγάλη έκπληξη της δράσης, η παρουσία των “Μικρών Δημοσιογράφων” του zerotoeighteen.
H 10χρονη Ευγενία Καλογεράκη και η αδελφή της, 7χρονη Μαρία κάλυψαν δημοσιογραφικά το γεγονός και μετέφεραν στα παιδιά του summer camp του ΟΦΗ πώς νιώθουν που αρθρογραφούν στο site της οικογένειας.

Κοντά στα παιδιά, του Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, είναι καθημερινά και η προπονητική μας ομάδα.
Ο Κώστας Φιτσανάκης (προπονητής υδατοσφαίρισης ΟΦΗ), ο Χάρης Μαυράκης (προπονητής ακαδημίας ποδοσφαίρου Ερασιτέχνη ΟΦΗ) και οι Μάνος Πρωτόγερος, Βάλια Χατζηιωάννου, Νίκος Μαράκης, Χαρά Καλαϊτζάκη, Ντέμη Κάργατζη.
Συνεχίζουμε δυνατά και αυτήν την εβδομάδα!
Κλείσε και εσύ θέση, στο Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που θα διαρκέσει μέχρι τις τις 9 Αυγούστου.
Κάθε πρωί, ώρα προσέλευσης απο τις 8 το πρωί, έως τις 4 το απόγευμα, κάθε μέρα, απο Δευτέρα έως και Παρασκευή, στο στάδιο Ελευθερίας και στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, ενώ κάθε Παρασκευή το Camp “μετακομίζει” στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.
Για πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2810-311 525, καθημερινά απο τις 10 το πρωί, έως τις 6 το απόγευμα.
Summer Camp Ερασιτέχνη ΟΦΗ: Αθλητισμός και διασκέδαση!

About Author

Μοιραστείτε το: