8 Δεκεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Αξιόλογη εικόνα στον Πειραιά απο τους πυγμάχους του ΟΦΗ

Αξιόλογη ήταν η εικόνα, των πυγμάχων του ΟΦΗ, στο 20ο Κύπελλο Τσαγκράκεια, που έγινε στον Πειραιά.

Το τμήμα πυγμαχίας του ΟΦΗ, συμμετείχε με 4 αθλητές στους αγώνες.

O αθλητής που ξεχώρισε ήταν ο Λευτέρης Χασουράκης (2005) στην κατηγορία των 62 kg, ο οποίος κέρδισε τον Αντώνιο Παπαλεξανδράκο του Γ.Σ. “ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΕΙΡΑΙΑ”.

Εξαιρετική παρουσία είχε και ο Γιώργος Χαλκιαδάκης (2000) στην κατηγορία των 68 kg, ο οποίος ηττήθηκε οριακά από τον Ιωσήφ Μανταράκη του Α.Σ. ΚΑΣΤΕΛΑ.

Η αθλήτρια του ΟΦΗ Μαρία Βεργετάκη (2007) στην κατηγορία των 60 kg, αγωνίστηκε άνευ αποτελέσματος, με την Παναγιώτα Κουζίλου, ασημένια στο Πανευρωπαϊκό το 2022 και χρυσή στο Πανευρωπαϊκό το 2023. Η αθλήτρια του ΟΦΗ, τα πήγε περίφημα, απέναντι στην σπουδαία αντίπαλο της.

Τον καλύτερο του εαυτό, έδωσε και ο Θόδωρος Μπριλάκης (1992)στην κατηγορία των 94 kg, ο οποίος αγωνίστηκε άνευ αποτελέσματος, με πυγμάχο του Ολυμπιακού.

Τους πυγμάχους του ΟΦΗ, συνόδευσε στην Αθήνα,  ο προπονητής Γρηγόρης Φανουργάκης, ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απο την εικόνα τους.

Οι εγγραφές, για το τμήμα πυγμαχίας του ΟΦΗ, έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Ισαύρων 93, Καμίνια).

About Author

Μοιραστείτε το: